Pihenés

Tavaszi fáradtság? Pihenje ki egy wellness hétvégén!

A tavaszi fáradtság sokakat érint: az állandó fáradtságérzet rendkívül sokat levesz az ember teljesítményéből, és így nem tud száz százalékot nyújtani a munkavégzésben és a háztartás vezetésében. Ha Önt is kínozza a tavaszi fáradtság, és szeretne az otthonától távol feltöltődni, pihenje ki magát egy wellness hétvégén, ehhez pedig foglaljon szállást nálunk!

Kastélyfogadónk wellness hétvégéjén garantált a testi-lelki feltöltődés: teljesen úgy érezheti majd magát, mintha újjászületett volna. A wellness hétvége után sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz. Többféle szolgáltatással is várjuk a pihenni vágyókat, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kényeztetést. Egy ilyen hétvége után nem jelent majd problémát száz százalékot nyújtani a munkában és otthon.

Küzdje le a tavaszi fáradtságot egy wellness hétvégén! Ha kérdései lennének, vagy szobát szeretne foglalni, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A tökéletes nyaralás nálunk kezdődik!

vízparti nyaralásMit jelent az Ön számára a tökéletes vízparti nyaralás? Szikrázó napsütésben pihenni, Ön körül csend és béke honol, de ha kedve tartja, számtalan izgalmas programban is részt vehet? Ha a válasza igen, látogasson el Gyékényesre, és szálljon meg fogadónkban! Idén nyáron ismerkedjen meg Somogy megye egyik legszebb fogadójának vendégszeretetével és szórakoztató programjaival!

Ha hozzánk látogat, garantáltan nem fog unatkozni, mégis kipihenten és feltöltődve térhet haza a vízparti nyaralás végén!

Napozóágyakkal felszerelt, több szintes terasz várja a napozás szerelmeseit és mindazokat, akik gyönyörű környezetben vágynak pihenni. A közeljövőben elkészülő Spa és Wellness részlegünkben masszázzsal, aromafürdővel és szaunával gondoskodunk arról, hogy vendégeink kívül-belül megszépüljenek és feltöltődjenek. Az igazi wellness, a természetes bioenergiával gyógyító hatású bioenergia mező kevés helyen létezik az országban, mi ezen kevesek egyike vagyunk, ahol e csodálatos energia hatásával regenerálódni és gyógyulni lehet.

Az aktív kikapcsolódás híveinek sem kell attól tartaniuk, hogy nem lesz mit csinálniuk a vízparti nyaralás során, hiszen a programok sora szinte végtelen: horgászat, csónakázás, strandröplabda, búvárkodás és kajakozás mellett Somogy megye vadász élményeket, kirándulást és borkörutat is tartogat vendégeinek.

Foglaljon szállást gyékényesi fogadónkban, és élvezze a tökéletes nyaralás örömeit!

Wellness Gyékényesen!

Wellness GyékényesenKülönleges pihenési lehetőséget keres belföldön? Ne utazzon ahhoz külföldre, hogy jól érezze magát, és feltöltődjön, elég, ha csak Gyékényesig látogat. Kastélyfogadónk több szempontból is páratlan élményt nyújt a kikapcsolódni vágyóknak!

Milyen programokat kínálunk azoknak, akik azért jönnek hozzánk, hogy kipihenjék a mindennapok stresszét és fáradalmait, akik kicsit relaxálnának, kicsit tennének az egészségükért? Wellnesst Gyékényesen!

Elege van a városi nyüzsgésből, és szeretne gyönyörű környezetben pihenni? A gyékényesi kastélyfogadó egy szépséges tó partján, zöld környezetben fákkal körülvéve várja vendégeit. A lehengerlő látvány csak a kezdet, ugyanis a fogadó páratlan bioenergia mezőben fekszik, így a pihenést sokkal kiegyensúlyozottabbá, intenzívebbé teszi, mivel ez az igazi, természetes wellness.

Sétáljon a környéken, napozzon, ússzon, wellnessezzen, töltődjön fel bioenergiával! Legyen a vendégünk, kapcsolódjon ki, és ismerje meg az igazi wellnesst Gyékényesen Kastély Fogadónkban!