Strandolás

Fogadónk csodálatos környezetben található, mely egy különleges stranddal,  többszintes napozóterasszal rendelkezik, melyen napozóágyak, napernyők is találhatók. Gyékényes strandunkban található még egy különleges ugrótorony, mely nagyon népszerű. A strandon működő fagyi bárunkban mindig friss fagylalttal, jégkrémmel, hűsítővel várjuk vendégeinket. Pizzakonyhánk az Olasz ízek világát hozza el önnek mindig frissen helyben készítve és sütve ahogy ön szereti. Grillbárunkban különböző frissensültekkel, hurka, kolbásszal, friss lángossal, hamburgerrel, hideg italokkal, sörrel üdítőkkel várjuk vendégeinket.

Pihenés és wellness Somogy megyében!

Somogy megyei strandNyáron is figyelnünk kell rá, hogy az egész heti mókuskereket megszakítsuk valamivel, és egy kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból.

Szeretne országon belül pihenni, és a nagy meleget vízparton tölteni? A legjobb ilyenkor a közelben kikapcsolódni, de mégis távol lenni a nagyvárostól, és ezt nyújtja Önnek és családjának Somogy megyei strandunk, amely privát módon elérhető, továbbá elengedheti a mindennapos gondokat, hiszen erre minden lehetősége megvan, köszönhetően akár wellness részlegünknek, és egyéb programlehetőségeinknek. A gyermekek szabadon játszhatnak és fürödhetnek a strand területén, míg Ön maximálisan kipiheni a hét fáradalmait wellnessezés közben.

Pihenje ki Ön is a hetet és hozza el családját egy pihentető, de egyben tartalmas kirándulásra Somogy megyei strandunkra! Költséghatékony kikapcsolódás az egész család számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig, szép kártya elfogadó helyekkel!

Somogy megyei strandunk és wellness részlegünk információival, és kikapcsolódási lehetőségeivel kapcsolatban keressen minket bizalommal!