Rólunk

A kastély komplexumunk zöldövezetben, Délnyugat Magyarországon, Somogy Megyében a Horvát határtól kb. 400-m re a Duna Dráva Nemzeti parkban, egy csodálatos üdülőövezetben egy kristálytiszta horgász és fürdő tó közvetlen partján, páratlan szép környezetben, egy igazi gyógyhatású Bioenergia mezőben található. A közeljövőben elkészülő Spa és Wellness részlegünkben masszázzsal, aromafürdővel és szaunával gondoskodunk arról, hogy vendégeink kívül-belül megszépüljenek és feltöltődjenek. Az igazi wellness, a természetes bioenergiával gyógyító hatású bioenergia mező kevés helyen létezik az országban mi ezen kevesek egyike vagyunk, ahol e csodálatos energia hatásával regenerálódni és gyógyulni lehet.
Az épület, egy igazi várkastély hangulatát idézi, boltívekkel, festményekkel és a sarkain vártornyokkal, ahonnan káprázatos panoráma tárul elénk. Az épületben szinte a középkori történelem emlékei elevenednek fel bennünk, és valami megfoghatatlan nyugalmat árasztanak falai.
A Kastély Fogadó 11 db 2- 3-  illetve 4 ágyas összkomfortos kialakítású szobával rendelkezik, ( 28 fő ) melyek némelyike igény szerint pótágyazhatók. A szobák ablakán kitekintve káprázatos szépségű panoráma tárul elénk, a hegy a tó, a természet közelsége szinte megfogható. A Gyékényes – i szállás meghatározó és kiemelkedő eleme vagyunk.
Étkeztetésünk folyamatos, konyhánk kapacitása akár 250 Fő ellátására alkalmas. Egyidejűleg 140 Fő étkeztetését is tudjuk biztosítani éttermünkben. A Kastélyhoz saját strandkomplexum is tartozik, melynek szolgáltatásai: ingyenes napozóágyak, büfék (grill bár, fagyi bár, pizzéria ).
Vendégeinknek az akciós nyaralás mellett, kedvezményes csomagokkal tesszük olcsóbbá nyaralását, ehhez igénybe vehető az ingyenes csónakázási lehetőség, szörf, kajak, strandröplabda, strandvízilabda, horgászstégek etetett horgászhelyekkel, kerékpárok, többszintes napozóterasz, trambulin, búvárkodási lehetőség is. A horgásztavunk, kiváló rekordlistás halak tanyája. A külföldi horgászok is szívesen látogatják tavunkat. A komplexum nagyvadas területen is található a Duna Dráva nemzeti parkban, vadászok számára nagyszerű vadászati lehetőségekkel.
Rendezvények, esküvők, állófogadások, munkavacsorák, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók részére ideális helyszín.