Rendezvényeink

Számos nyári programnak ad helyszínt a Gyékényesi tó és környéke.
Így például búvár világversenyeknek, modellező világversenyeknek, évente az Ironman nemzetközi  Triatlon versenynek, tájékozódási versenyeknek, strand vízilabda…stb. vagy az idén bevezetésre kerülő strand röplabda, standfoci és strand kézilabda rendezvényeknek is. Volt már forma 500–as motorcsónak Európa bajnoki futam is.
Üdülőkomplexumunk számos állófogadásnak, esküvőnek, vagy szakmai konferenciának ad helyet.

Esküvők

Nagy tapasztalattal megszervezzük és lebonyolítjuk esküvői rendezvényét.
Különböző szintű esküvői rendezvényeknek adtunk már helyet, egyszerre a kastély teremben 130 – 140 főt tudunk leültetni, ehhez melegebb  idő esetén a csodás panorámájú teraszunkon, még kb. + 150 főt tudunk fogadni.

Tekintse meg kínálatunkat és esküvői ajánlatunkat!

Osztálytalálkozók

Boldogan megszervezzük és megrendezzük osztálytalálkozóját is.

Sok ilyen rendezvényünk van, mivel akár több napos eseménynek is szervezhetik, a szállodai szinten egy egész osztály elfér és akár éjszakába nyúló zenés táncesttel is színezheti a programot. Van mit megbeszélni, 10 – 20 – vagy éppen 30 – év után. A helyszín hangulata tökéletes e megható eseményhez, tópart kastély nyugalom.

Céges rendezvények

Céges rendezvények, szakmai meetingek, vagy éppen állófogadások magas szintű helyszíne vagyunk, de üzleti munkavacsorák, szakmai továbbképzések és csapatépítő tréningek is keresnek minket. A konferenciák, vagy továbbképzéseket akár több naposra is szervezheti, mivel szállodai szintünkön a többnapos rendezvény részvevői meg tudnak szállni. A rendezvényekhez igénybe vehet magas szintű hang illetve fénytechnikát, kihangosítást vagy kivetítő rendszert.

Ön csak az időpontot adja meg………….a többit bízza ránk!